​#ZAZ19: Buriram United in slotfase langs Fluminense CF

15 mei 2019 21:30

Klaas Jelle Romkes

Heel lang leek het er op dat het een doelpuntloos gelijkspel zou worden tussen Buriram United en Fluminense CF. Pas in de absolute slotfase capituleerde het Braziliaanse vriendenteam door een ongelukkig eigen doelpunt.

‘Flumi’ probeerde het daarna nog wel via spelende keeper maar dat leverde uiteindelijk de beslissing op in het voordeel van Buriram United; 2-0. Timmerbedrijf Vlot kende een wel hele makkelijke avond tegen Schildersbedrijf de Klad, het haalde met 10-0 zelfs de dubbele cijfers. En doordat Alania Vladikavkaz na een regen aan doelpogingen uiteindelijk met 6-0 won is het na de derde speelronde wel duidelijk wie er strijden om in de kampioenspoule te komen.

Visgroothandel de Jong niet langs Karikoeri Boys

Jacob Schilderwerken had de koppositie al te pakken in de tweede kwalificatiepoule en was ook tegen Bolocoins.nl prima op koers. De teller stopte pas bij dertien doelpunten en daar zaten een aantal mooie treffers bij, ‘Bolo’ maakte daarnaast wel een eretreffer. Visgroothandel de Jong verslikte zich tegen Karikoeri Boys, het kwam nog wel op voorsprong maar wist deze uiteindelijk niet vast te houden; 2-2. De wedstrijd tussen Globecomm en Beth van Trui was een spannendere wedstrijd, met een voorsprong bij rust voor de transporteurs. Binnen een halve minuut na rust maakte Globecomm gelijk en drie minuten voor tijd kwam de beslissing in de vorm van een strafschop. Het teleurstellende puntverlies van vorige week werd door de winstpartij weggepoets en blijft daarmee op de tweede plek staan.