Nieuws - Welkom bij ZVV Urk

Nieuws

Nieuws

ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 verliest thuiswedstrijd

18 september 8:45  De eerste thuiswedstrijd in Sporthal de Schelp is dit seizoen verloren gegaan. In Sporthal de Schelp waren de reserves van FC Marlene 2 met 1-3 te sterk voor Bakkerij de Kof 1.meer »

50x gelezen

ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 pakt verdienstelijk punt bij titelkandidaat

11 september 8:30  Afgelopen vrijdag stond voor de zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 de eerste competitiewedstrijd in de Eerste Divisie A op het programma. Het hoge Noorden werd bezocht waar het flink versterkte PKC’83 de gastheer was.meer »

73x gelezen

ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 uitgeschakeld in landelijke beker

4 september 8:30  Een slap begin van de wedstrijd op Texel deed De Kof 1 uiteindelijk de das om. Al na een paar minuten stond het 2-0 voor de fysiek sterke thuisploeg. Niet veel later viel ook de 3-0, waardoor de Texelaars de meeste schade al hadden aangericht en uiteindelijk een ronde verder gaan in de landelijke beker. meer »

39x gelezen

#RZU: Klassenindeling Recreatief Zaalvoetbal seizoen 2023/’24

28 augustus 14:30  Het doordeweekse zaalvoetbal (RZU) gaat er komend seizoen 2023/’24 anders uitzien. De competitiestructuur is aangepast naar vier klassen van acht teams. Ook het bekertoernooi gaat op de schop. De poulefase zal worden afgeschaft en de 32 teams zullen tegen elkaar spelen in een direct knock-out toernooi.meer »

570x gelezen

Voorbereiding ZVV Urk/Bakkerij de Kof begonnen

5 augustus 10:45  De zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof zijn afgelopen week weer begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder toeziend oog van coach Herman Spel, kregen de vaste en vertrouwde namen, aangevuld met enkele nieuwe talenten de kans zich te laten zien.meer »

267x gelezen

Competitie-indeling Bakkerij de Kof 1 bekend

6 juli 18:15  Afgelopen week is de competitie-indeling voor het nieuwe zaalvoetbal-seizoen bekend gemaakt. Dit jaar is ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 weer ingedeeld in de Eerste Divisie A. Sinds vorig seizoen bestaat de Eerste Divisie uit drie poules.meer »

315x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!