Nieuws - Welkom bij ZVV Urk

Nieuws

Nieuws

ZVV/Urk Bakkerij de Kof 1 kent gemakkelijke avond in Terborg

30 januari 10:00  De Urker zaalvoetballers zullen zich afgelopen vrijdagavond nog wel eens even achter de oren gekrabd hebben dat ze tegen FC Brasil’77 in de thuiswedstrijd de punten hebben laten liggen. In de verste uitwedstrijd zijn de mannen van Herman Spel geen moment in de problemen geweest en kende men een vrij gemakkelijke avond.meer »

29x gelezen

ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 walst over WMC heen

23 januari 9:00  Waar vooraf nog een spannende wedstrijd werd verwacht in Winschoten, bleek dit verre van het geval te zijn. In sporthal ‘Winschoten’ liep De Kof volledig over de thuisploeg heen en begint zo uitstekend aan de tweede seizoenshelft.meer »

40x gelezen

Kersttoernooi wederom een prooi voor Zakarpattja FC

28 december 23:15  Zakarpattja FC wint voor de derde keer op rij het 𝐊𝐄𝐑𝐒𝐓𝐓𝐎𝐄𝐑𝐍𝐎𝐎𝐈 𝟐𝟎𝟐𝟐. In de finale wordt Quickjewels met 5-2 verslagen.meer »

22x gelezen

Speelschema (en uitslagen) Kersttoernooi 2022

17 december 12:00  Dinsdag 20 december gaat het meerdaagse zaalvoetbalspektakel weer van start. In acht poules van vijf teams strijden de ploegen om een felbegeerde plek in de finaleronde die op woensdag 28 december gespeeld gaat worden. De laatste editie is alweer van 2019 en het toernooi heeft twee keer geen doorgang kunnen vinden. De laatste twee edities zijn gewonnen door Zakarpattja FC. Kunnen ze er dit jaar drie op een rij van maken?meer »

6137x gelezen

Spelerslijsten Kersttoernooi 2022

16 december 15:30  De spelerslijsten van alle deelnemende teams aan het Kersttoernooi 2022. Vanaf dinsdag tot en met vrijdag de groepsfase. Woensdag 28 december de finaledag.meer »

2217x gelezen

ZVV Urk/Bakkerij de 1 Kof lijdt zure en onnodige nederlaag in Groningen

5 december 10:00  Afgelopen vrijdag stond de verre uitwedstrijd in Groningen tegen PKC’83 op het programma voor de Urker zaalvoetballers. Herman Spel kon niet beschikken over de geblesseerde Luciano Meijers in dit treffen met de sterke nummer drie van de Eerste Divisie C.meer »

102x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!