Nieuws

Nieuws

Tuinexperts kampioen ‘Youth League’ 20/’21

6 juli 11:00  Het heeft even geduurd, maar de eerste kampioen van de jeugdcompetitie van ZVV Urk is bekend, de reden hiervoor laat zich wel raden. Vanaf de start in november vorig jaar was al duidelijk dat Tuinexperts de beste ploeg had en het was dan ook geen verrassing dat ze na de eerste competitieronde ongeslagen bovenaan stonden.meer »

127x gelezen

Vacature: keeperstrainer eerste selectie

12 juni 18:45  Zaalvoetbalvereniging Urk is voor het seizoen 2021/’22 op zoek naar een keeperstrainer voor de eerste selectie en overige selectieteams van de vereniging. Op de trainingsavond woensdag, en bij eigen voorkeur op wedstrijddagen op vrijdag, ben je beschikbaar. Je stimuleert de ontwikkeling van de individuele keepers. Je werkt op een positieve manier met de  keepers om ze zowel tactisch, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken door middel van trainingen en wedstrijden. Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met teamleider Harm Snoek: 06 137 867 04.

324x gelezen

Nieuwe trainer voor ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1

20 maart 13:45  Voor het aankomende seizoen heeft de KNVB-commissie een nieuwe hoofdcoach weten te strikken in de persoon van Theo van der Molen. Na het vertrek van Andy de Jong moesten de Urkers opzoek naar een nieuwe hoofdcoach. meer »

575x gelezen

Andy de Jong en Ed Abels vertrekken na dit seizoen

14 januari 9:30  Hoofdtrainer Andy de Jong en zijn assistent Ed Abels hadden zich bij aanvang van het avontuur bij ZVV Urk iets heel anders voorgesteld. Na twee niet afgemaakte seizoenen, vanwege de coronamaatregelen, heeft het trainersduo afgelopen week bij het bestuur te kennen gegeven, vanwege privéredenen, dat dit het laatste seizoen zal zijn bij de Urker zaalvoetbalvereniging.meer »

986x gelezen

Mixed Zaalvoetbal 2020/'21 definitief geannuleerd

15 december 17:15  Vanwege de nieuwe maatregelen is het onmogelijk geworden om een serieuze competitie of toernooi te organiseren voor wat betreft het mixed zaalvoetbal. Er is dus besloten om definitief een streep door deze jaargang te zetten. Reeds betaald bedragen zullen zo snel mogelijk worden teruggestort. Voor het Recreatief Zaalvoetbal wordt nog geen beslissing gemaakt. Waar MZU in maart klaar moet zijn, zou RZU eventueel nog door kunnen lopen t/m de zomer. Wij hopen de teams tijdens seizoen 2021/2022 weer te kunnen verwelkomen.

397x gelezen

ZVV Urk gestart met ‘Youth League’

14 november 11:45  Afgelopen maandag is er vanuit Zaalvoetbalvereniging Urk een jeugdcompetitie gestart. Binnen de vereniging is dit nitiatief genomen. De afgelopen maanden waren er al open trainingen waarvoor een grote belangstelling was. Hier is de zogeheten 'Youth League' uit ontstaan.meer »

405x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!