Nieuws

Nieuws

Strijdend Bakkerij de Kof 1 gaat ten onder tegen sterk Scagha'66

Gisteren, 22 mei 13:45  Het is de zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 helaas niet gelukt om voor een tweede keer dit seizoen te winnen van Scagha'66. Tegen de koploper van de Eerste divisie A speelden de Urkers een prima wedstrijd, maar waren de bezoekers uit Schagen simpelweg net iets te sterk voor de selectie van coaches Andy de Jong en Ed Abels (3-6)meer »

9x gelezen

Heerlijke zaalvoetbalavond in Sporthal de Schelp

18 mei 19:45  Komende vrijdagavond wacht de Urker-sportliefhebber een mooie avond in Sporthal de Schelp. Zowel Urk/Bakkerij de Kof 1 als Bakkerij de Kof 2 spelen beiden een thuiswedstrijd tegen een mooie tegenstander. De Kof 2 speelt in de race om promotie tegen koploper Futsal Emmeloord 1 ,terwijl De Kof 1 tegen de koploper van de Eerste divisie, Scagha'66 speelt. meer »

147x gelezen

Wervelend ZVV Urk/De Kof 1 overklast MSV Zeemacht in één helft

15 mei 14:00  De zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 hebben in eigen huis met overtuigende cijfers gewonnen van Zeemacht uit Den Helder (6-2) In de eerste helft hadden de Urkers geen kind aan de spartelende nummer 3 van de ranglijst, wat pas bij een 5-0 tussenstand iets meer ruimte kreeg.meer »

33x gelezen

ZVV Urk/Bakkerij de Kof ontvangt in eigen huis Zeemacht

11 mei 19:30  De zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 spelen komende vrijdagavond weer een thuiswedstrijd. Tegenstander zal MSV Zeemacht uit Den Helder zijn. Na de nederlaag op bezoek bij Futsal Winsum (3-1) willen de Urker zaalvoetballers zich voor eigen publiek revancheren. Het zal dan moeten afrekenen met de taaie tegenstander in MSV Zeemacht, al sinds enkele jaren een geduchte tegenstander voor Bakkerij de Kof 1. meer »

70x gelezen

ZVV Urk/Bakkerij de Kof laat het liggen in Winsum

7 mei 12:00  Kansen waren er genoeg in de Ripperdahal voor de zaalvoetballers van Bakkerij de Kof, met name in de tweede helft. In de absolute slotfase kregen de Urkers de deksel op de neus en bleven de punten in Winsum: 3-1.meer »

27x gelezen

ZVV Urk/Bakkerij de Kof reist af naar Winsum

3 mei 20:15  De zaalvoetballers van Urk/Bakkerij de Kof 1 spelen komende vrijdagavond opnieuw een uitwedstrijd. Na de 5-2 nederlaag tegen PKC'83, wacht deze week een directe concurrent in Futsal Winsum. Na de gevoelige nederlaag van afgelopen vrijdag tegen PKC'83, mag De Kof 1 nu op revanche tegen Winsum.meer »

35x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!