Nieuws

Nieuws

INSCHRIJVING ‘YOUTH LEAGUE’ 2022

Gisteren, 19 oktober 14:30  Het is weer mogelijk om jouw zaalvoetbalteam aan te melden voor de nieuwe jeugdcompetitie van Zaalvoetbalvereniging Urk. De inschrijfdatum voor aan het aanmelden sluit per 11-12-2021. Updates over aanmeldingen van de teams worden via dit artikel bijgehouden.meer »

72x gelezen

Off-day bezorgt ZVV Urk/De Kof 1 zure nederlaag

17 oktober 14:15  Het is de zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 niet gelukt hun derde competitiewedstrijd winnend af te sluiten. In Sporthal de Schelp ging de selectie van coach Theo van der Molen na een 0-0 ruststand in het tweede bedrijf op pijnlijke wijze onderuit tegen concurrent PKC'83 (1-4).meer »

42x gelezen

ZVV Urk/Bakkerij de Kof verliest ook laatste oefenwedstrijd

6 september 9:00  Aanstaande vrijdag begint het nieuwe seizoen met een wedstrijd in de voorronde van de landelijke beker en vlak voor de start is er nog veel om over na te denken. In het tweede deel van de voorbereiding verloor De Kof al hun oefenwedstrijden, ook de laatste oefenwedstrijd ging verloren tegen JCK/AISO met 1-7.meer »

142x gelezen

Laatste oefenwedstrijd in voorbereiding

2 september 9:15  Aanstaande vrijdag speelt ZVV Urk/Bakkerij de Kof hun laatste oefenwedstrijd richting het nieuwe seizoen. Eerstedivisionist JCK/AISO is dan de tegenstander. Volgende week vrijdag wordt er weer voor het ‘echie’ gespeeld in de voorronde van de landelijke beker tegen ZVV Nieuweboer Architecten in Wervershoof.meer »

272x gelezen

ZVV Urk/Bakkerij de Kof verliest van Excelsior'31

30 augustus 9:00  De zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 hebben een nieuwe nederlaag geleden in deze voorbereiding. In Sporthal de Schelp verloor de ploeg van coach Theo van der Molen met 2-4 van Excelsior'31.meer »

253x gelezen

Wederom thuiswedstrijd voor ZVV Urk/Bakkerij de Kof

26 augustus 8:30  Nadat vorige week de voorbereiding op het nieuwe seizoen werd hervat met een oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo Futsal (2-5) is er aankomende vrijdagavond opnieuw een thuiswedstrijd in Sporthal de Schelp.meer »

222x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!