Nieuws - Welkom bij ZVV Urk

Nieuws

Nieuws

ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 sluit seizoen af met winstpartij

1 mei 10:45  Afgelopen vrijdag speelde De Kof 1 de laatste wedstrijd van het seizoen tegen SC Olympic. Voor beide teams stond er niets meer op het spel, behalve dat de Urkers nog een plekje konden stijgen in de ranglijst. Het regende doelpunten in Sportcentrum ‘Valkenhuizen’, waar na het laatste fluitsignaal een 6-9 eindstand op het bord stond.meer »

47x gelezen

ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 kent probleemloze avond

24 april 8:45  De zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 hebben afgelopen vrijdagavond met een prima overwinning het thuispubliek aardig vermaakt. Tegen PKC'83 leek een monsterscore in de maak, maar bij 6-1 vond de thuisclub het wel welletjes. meer »

48x gelezen

ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 boekt winst op hekkensluiter

17 april 9:00  In het verre Lichtenvoorde wist De Kof 1 een verplichte overwinning te boeken op hekkensluiter LZV/Kuypers, wie zich door deze nederlaag niet meer veilig kunnen spelen en zich gaan opmaken voor de nacompetitie. Met nog twee competitiewedstrijden op het programma wil De Kof 1 het seizoen positief proberen af te sluiten in de Eerste Divisie C.meer »

31x gelezen

Zaterdag 6 mei ALV in sporthal de Schelp

11 april 19:45  Zaterdagochtend 6 mei om 10:00 uur vind er weer een Algemene Ledenvergadering plaats. Door de coronacrisis en maatregelen die hierop volgden is dit de afgelopen jaren niet gebeurt. De interne competities van het RZU en MZU zijn afgelopen en dit is dan ook meteen een mooi moment om terug te blikken en ook vooruit te kijken op het nieuwe seizoen.meer »

130x gelezen

RZU: Schol Hypotheken kampioen Eerste Klasse

31 maart 8:15  De opmars is indrukwekkend te noemen. Na het kampioenschap in de Tweede Klasse vorig seizoen is het Schol Hypotheken een stapje hoger ook gelukt om kampioen te worden. Schol Hypotheken moest op de slotdag winnen van Schol Verzekeringen om over Hartman Marine, waar de dag ervoor nog met 2-1 van werd verloren, heen te klimmen. Op overtuigende wijze werd er met 8-3 gewonnen, waardoor de tweede promotie op rij een feit is. Volgend seizoen een team om in de gaten te houden in de Hoofdklasse.

78x gelezen

RZU: Blesco Glashandel vierde keer bekerwinnaar

31 maart 7:30  Blesco Glashandel is voor de vierde keer bekerwinnaar geworden van het Recreatief Zaalvoetbal. In de finale tegen Tuinexperts kwam het drie keer op achterstand, maar wist het telkens terug te komen in de wedstrijd. Het leek op een verlenging uit de draaien, maar in de laatste minuut werd er twee keer gescoord waardoor de eindstand op 3-5 kwam.

91x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!