Nieuws

Nieuws

Nieuwe trainer voor ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1

20 maart 13:45  Voor het aankomende seizoen heeft de KNVB-commissie een nieuwe hoofdcoach weten te strikken in de persoon van Theo van der Molen. Na het vertrek van Andy de Jong moesten de Urkers opzoek naar een nieuwe hoofdcoach. meer »

393x gelezen

Vacature: Trainer/Coach ZVV Urk 1

28 januari 11:45  Zaalvoetbalvereniging Urk is voor het seizoen 2021/’22 op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor het eerste team. Het eerste team komt uit in de Eerste Divisie en dient daarom te worden geleid door een trainer/coach met een TCZ-II licentie.meer »

658x gelezen

Andy de Jong en Ed Abels vertrekken na dit seizoen

14 januari 9:30  Hoofdtrainer Andy de Jong en zijn assistent Ed Abels hadden zich bij aanvang van het avontuur bij ZVV Urk iets heel anders voorgesteld. Na twee niet afgemaakte seizoenen, vanwege de coronamaatregelen, heeft het trainersduo afgelopen week bij het bestuur te kennen gegeven, vanwege privéredenen, dat dit het laatste seizoen zal zijn bij de Urker zaalvoetbalvereniging.meer »

827x gelezen

Mixed Zaalvoetbal 2020/'21 definitief geannuleerd

15 december 17:15  Vanwege de nieuwe maatregelen is het onmogelijk geworden om een serieuze competitie of toernooi te organiseren voor wat betreft het mixed zaalvoetbal. Er is dus besloten om definitief een streep door deze jaargang te zetten. Reeds betaald bedragen zullen zo snel mogelijk worden teruggestort. Voor het Recreatief Zaalvoetbal wordt nog geen beslissing gemaakt. Waar MZU in maart klaar moet zijn, zou RZU eventueel nog door kunnen lopen t/m de zomer. Wij hopen de teams tijdens seizoen 2021/2022 weer te kunnen verwelkomen.

298x gelezen

ZVV Urk gestart met ‘Youth League’

14 november 11:45  Afgelopen maandag is er vanuit Zaalvoetbalvereniging Urk een jeugdcompetitie gestart. Binnen de vereniging is dit nitiatief genomen. De afgelopen maanden waren er al open trainingen waarvoor een grote belangstelling was. Hier is de zogeheten 'Youth League' uit ontstaan.meer »

282x gelezen

INSCHRIJVING ‘YOUTH LEAGUE O16’ 2020/’21

28 september 9:00  Het is mogelijk om jouw zaalvoetbalteam aan te melden voor de nieuwe jeugdcompetitie van Zaalvoetbalvereniging Urk. De inschrijfdatum voor aan het aanmelden sluit per 30 september 2020. Updates over aanmeldingen van de teams worden via dit artikel bijgehouden.meer »

712x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!