Facebook Toestaan Niet toestaan

ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 verliest ongelukkig van Zeemacht

6 april 2024 10:15

KNVB Commissie

De ploeg van Herman Spel verloor afgelopen ongelukkig in Den Helder op bezoek bij MSV Zeemacht. De Urkers waren op zijn minst gelijkwaardig, echter gaven de Urkers te makkelijk de doelpunten weg, waardoor de volle buit in Den Helder bleef.

Het was niet de wedstrijd van de vele kansen, al ging er van Zeemacht wel iets meer dreiging uit. Pas in de vijftiende minuut werd de score geopend. Makkelijk balverlies werd door Luka Waard afgestraft. Heel lang kon Zeemacht niet genieten van de voorsprong, want vanaf eigen helft had Riekelt Snoek een prima actie in huis en hij zette de gelijkmaker en tevens de ruststand op het scorebord.

In de tweede helft kreeg De Kof 1 meer overwicht, maar wederom onnodig balverlies betekende opnieuw een achterstand: 2-1. Ook nu hadden de Urkers een snel antwoord en wederom was het Riekelt Snoek die met een verdekt schot de stand weer gelijk trok. Niet lang erna kon Zeemacht via een corner opnieuw op voorsprong komen. En deze voorsprong werd niet meer weggegeven. In de laatste seconden werd het nog 4-2.

Aankomende vrijdag speelt ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 een thuiswedstrijd tegen de koploper van de Eerste Divisie A. White Stones komt dan op bezoek. Aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur.