Futsal Winsum (zaal) - ZVV Urk 1 (zaal)

Futsal Winsum (zaal) - ZVV Urk 1 (zaal)

ZVV Urk/Bakkerij de Kof reist af naar Winsum

De zaalvoetballers van Urk/Bakkerij de Kof 1 spelen komende vrijdagavond opnieuw een uitwedstrijd. Na de 5-2 nederlaag tegen PKC'83, wacht deze week een directe concurrent in Futsal Winsum. Na de gevoelige nederlaag van afgelopen vrijdag tegen PKC'83, mag De Kof 1 nu op revanche tegen Winsum.

Eerder dit seizoen wist Bakkerij de Kof 1 nog met 3-1 te winnen van Winsum in Sporthal de Schelp. Via doelpunten van Jelle Kramer, Klaas Jelle Romkes en Willem Snoek, werd na een vroege 0-1 achterstand nog voor rust orde op zaken gesteld via zojuist genoemde doelpuntenmakers. In de tweede helft werd er toen niet meer gescoord en kon Urk/Bakkerij de Kof 1 toentertijd weer solide drie punten bijschrijven.

Futsal Winsum
Na de nederlaag op Urk, van 25 februari j.l. is Winsum met vier overwinningen en drie nederlagen wisselvallig verder gegaan. In de afgelopen wedstrijden werd gewonnen van: Zeemacht (2e, 1-3) LTC (1-4) FC Marlene 2 (4-5) en LTC  (10-0) Maar tegen Vennewater (2-7) Zeemacht (1e, 3-4) en vorige week op bezoek bij Scagha'66 (6-3) werd een nederlaag geincasseerd.

De Urkers kunnen ongeveer dezelfde cijfers overleggen in de afgelopen periode, niet voor niets staan beide ploegen qua punten gelijk met elkaar. In verhouding zijn de kwaliteiten rederlijkerwijs gelijk aan elkaar en dit is de afgelopen jaren ook te zien in de resultaten uit-en-thuis van beide ploegen. Waar de Urkers vaak in de Schelp winnen, is de onderlinge ontmoeting in Groningen vaak een prooi voor Winsum.

Aankomende vrijdag
Kan Bakkerij de Kof 1 komende vrijdagavond winnen in en tegen Winsum? Na de nederlaag tegen PKC kan Bakkerij de Kof 1 wel een opkikker gebruiken. De wedstrijd begint om 20.30 en is live te volgen via het twitterkanaal @zvvurk.

01 apr 2022 ZVV Urk 1 (zaal) - FC M.A.R.L.E.N.E/FG Groep 2 (zaal) co 3 - 1
25 mrt 2022 IFC Zwolle/ FTS Transport & Logistics (zaal) - ZVV Urk 1 (zaal) co 4 - 4