Hamrik 4
9951JH
WINSUM GN
tel. 0595-442170

Kansen waren er genoeg in de Ripperdahal voor de zaalvoetballers van Bakkerij de Kof, met name in de tweede helft. In de absolute slotfase kregen de Urkers de deksel op de neus en bleven de punten in Winsum: 3-1.

Afwachtend begin; onnodige tegengoal
Na een afwachtend begin waarin beide ploegen niet echt kansen kregen was de eerste echte kans wel meteen raak. Willem Snoek veranderde van dichtbij het schot van Jelbert Loosman van richting en De Kof pakte de voorsprong. Vlak voor rust maakte Futsal Winsum de gelijkmaker, door onnodig balverlies achterin.

Beslissing in slotfase
Meteen na rust pakte Winsum ook de voorsprong, dit keer profiteerde de Winsummers van een touchering van de bal, waardoor bij de tweede paal kon worden binnengetikt: 2-1. Urk pakte daarna wel het initiatief en kreeg de nodige kansen om de verdiende gelijkmaker te maken. Tussendoor kon ook Futsal Winsum de wedstrijd verder naar zich toe halen. Nadat De Kof weer vier kansen had gemist besliste Winsum de wedstrijd in de voorlaatste minuut: 3-1.

ZVV Urk/Bakkerij de Kof speelt  in het slot van de competitie nog vier wedstrijden, waarvan drie thuis. Bakkerij de Kof 2 deed wel goede zaken en van Real Camaradas 1 met 2-4 en heeft promotie naar de Topklasse dus nog volledig in eigen hand.