ZVV Urk/Bakkerij de Kof verliest ook laatste oefenwedstrijd

6 september 2021 9:00

Hendrik Brands

Aanstaande vrijdag begint het nieuwe seizoen met een wedstrijd in de voorronde van de landelijke beker en vlak voor de start is er nog veel om over na te denken. In het tweede deel van de voorbereiding verloor De Kof al hun oefenwedstrijden, ook de laatste oefenwedstrijd ging verloren tegen JCK/AISO met 1-7.

De zaalvoetballers van De Kof begonnen nog wel aardig aan de wedstrijd, de eerste vijf minuten werd er strak verdedigd en kwam het ook tot een aantal kansen, waaronder een vrije trap vlak voor doel. De kans werd niet benut en na de 1-0 van Utrechters werd het binnen twee minuten zelfs 2-0. Daarna kwam ZVV Urk/Bakkerij de Kof niet meer in de wedstrijd.

Na de 3-0 werd er nog wel een doelpunt gemaakt door Riekelt Snoek, maar uiteindelijk wist JCK/AISO met 7-1 te winnen. Ook de laatste oefenwedstrijd ging dus verloren en voor aankomende vrijdag zijn er nog vele verbeterpunten, als het gaat opnemen tegen ZVV Nieuweboer Architecten. Een lastige tegenstander, die vorig seizoen ook verdiend wist te winnen van De Kof.