Datum

16 november 2018 20:30

Accommodatie

Onbekend

Een teleurstellende avond werd het in Assen, waar de zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 met 5-4 verloren van LTC.

Al na enkele minuten spelen kwam de thuisploeg op een 2-0 voorsprong. In de loop van de eerste helft kon De Kof 1 zich knap herstellen. Door toedoen van Jelbert Loosman, Albert Hendrik Romkes, Riekelt Snoek en Kees de Boer kwamen de bezoekers weer op een 2-4 voorsprong. Vlak voor rust wist LTC nog de 3-4 binnen te schieten.

In de tweede helft drukte LTC en probeerde de thuisploeg weer op gelijke hoogte te komen. Lange tijd hielden de Urkers stand, maar helaas in de slotminuut wist LTC met een spelende keeper alsnog tweemaal te scoren en zo de overwinning te behalen. Aanstaande vrijdag wacht weer een thuiswedstrijd voor De Kof 1, als Sporting Harderwijk op bezoek komt.