Datum

19 oktober 2018 21:10

Accommodatie

Onbekend

In de thuiswedstrijd tegen FC Marlene 2 heeft ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 een nederlaag geleden. Ondanks het feit dat de Urkers niet een hele slechte wedstrijd speelden, kreeg het een lesje effectiviteit van de gasten uit Heerhugowaard. In de eerste tien minuten had de thuisploeg de controle over de wedstrijd, maar vervolgens kreeg het in 5 minuten tijd maar liefst drie tegengoals te slikken.

Deze klap kwamen de Urkers niet meer te boven, en in de tweede helft kon deze achterstand niet meer ongedaan gemaakt worden. Via Abdel Boundati werd het nog wel 1-3, maar FC Marlene 2 overleefde vervolgens enkele hachelijke minuten en sleep de overwinning binnen (1-7).

Een ruime nederlaag voor De Kof 1, maar wie de wedstrijd zag in De Schelp, kan niet anders concluderen dat de gasten meer geluk hadden in de afronding en de Urkers de keeper van Marlene 2 op hun pad vonden, wie enkele zekere doelpunten uit het doel hield. Aankomende vrijdagavond is er een bekerronde, de volgende wedstrijd van De Kof 1 is een week later, als men op bezoek gaat bij Leekster Eagles.