De Kof 2 verspeelt voorsprong tegen Borger

Datum

18 oktober 2019 21:00

Accommodatie

Onbekend

Op vrijdag 18 oktober stond een uitwedstrijd op het programma in Borger, tegen de plaatselijke ZVV. Beide teams kregen kansen om op voorsprong te komen. Maar beide keepers stonden zeer sterk te keepen, beide teams kwamen de gehele wedstrijd maar moeilijk tot scoren hierdoor.

De Kof 2 breekt de score open
Het was De Kof 2 dat de ban brak, dankzij een goed doorzettende Johannes Post. Na een mislukte aanval van de Urkers, werd er direct druk naar voren gezet wat balbezit opleverde. De eerste poging hield de doelman nog prima tegen, maar de tweede doelpoging was wel raak: 0-1. Door dit doelpunt leunde Urk wat meer achterover en zette ZVV Borger meer aan. Dit leidde echter tot de 0-2, Johannes Ras gaf Maarten-Sjoerd Post een niet te missen kans, nadat Johannes zich uitstekend had vrijgespeeld aan de zijkant.

Twee punten verspeeld
De buit leek binnen voor Urk. Er werd verzorg voetbal gespeeld en er werd scherp verdedigt, toch viel net voor rust de aansluitingstreffer, doordat De Kof 2 een discutabele gele kaart kreeg. De man-meer-situatie wist Borger knap uit te spelen: 1-2. Na de rust kreeg Urk een aantal kansen op de 1-3 en ook hield Teun Snijder Borger enkele malen van de gelijkmaker af, deze viel alsnog na een moment van onoplettendheid achterin de defensie.

Derby tegen Futsal Emmeloord
Na dit doelpunt golfde het spel op en weer en was het Bakkerij de Kof 2 dat een paar grote kansen op de overwinning kreeg, maar de bal wilde er niet meer in. Met nog anderhalve minuut op de klok kreeg een speler van Borger nog wel een gele kaart, maar de scheidsrechter floot hierna de wedstrijd meteen af. Woensdag 23 oktober neemt ZVV Urk/Bakkerij de Kof 2 het op tegen Futsal Emmeloord. Wedstrijd in de 'Bosbadhal' begint om 21:15 uur.