Datum

29 maart 2019 19:40

Accommodatie

Onbekend

In de eerste vier wedstrijden van het seizoen verzamelde het tweede team van De Kof tien punten, echter is er van die goede start helemaal niets meer over. Sterker nog, het word nog een hele klus om nacompetitie te ontlopen.

In de laatste vijftien wedstrijden werden er maar acht punten verzameld en daardoor bivakkeert De Kof 2 nu op de negende plaats in de Hoofdklasse H. De tiende plaats betekend nacompetitie voor handhaving/degradatie. Afgelopen vrijdag werd er verloren van de nummer drie van de competitie De Herauten.

Het begon nog wel aardig voor De Kof 2. Riekelt Snoek zette zijn ploeg na ongeveer acht minuten spelen op een 1-0 voorsprong, maar zoals heel vaak dit seizoen wist het de voorsprong niet vast te houden. Door twee knappe doelpunten kwamen de gasten op voorsprong. Een strafschop vlak voor rust bleek De Kof 2 de das om te doen. In de tweede helft speelde De Herauten het vooral zakelijk goed uit en werd het uiteindelijk 2-6.

Door de klinkende overwinning van Balk ZV op Futsal Dragten 2 staat De Kof 2 nog maar één punt boven de alarmstreep. Bovendien heeft een wedstrijd meer gespeeld. Aanstaande vrijdag speelt het tweede team hun laatste competitiewedstrijd in sporthal ‘de Schelp’ tegen Roden, welke op de zevende plek staat met twee punten meer. Een winstpartij betekend dat de ploeg van Andries Pasterkamp de nacompetitie definitief ontloopt, bij verlies en/of gelijkspel staat het in de wachtkamer. De huidige stand in Hoofdklasse H.

De wedstrijd tegen Roden begint aanstaande vrijdag om 19:45 uur in sporthal 'de Schelp'. Kom de De Kof 2 aanmoedigen in de meest cruciale wedstrijd van het seizoen. Om 21:30 uur speelt De Kof 1 in Harderwijk tegen Sporting Harderwijk, deze wedstrijd is live te volgen via het twitteraccount @zvvurk.