Oefennederlaag voor ZVV Urk/Bakkerij de Kof

23 augustus 2021 8:45

Hendrik Brands

De zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof verloren afgelopen vrijdag hun eerste oefenwedstrijd van Heracles Almelo Futsal. Na een matige eerste helft kwam het nog wel op gelijke hoogte maar na twee snelle tegentreffers verloor het uiteindelijk met 2-5. Aanstaande vrijdag staat de tweede oefenwedstrijd op het programma, thuis tegen Eerstedivisionist Excelsior’31.

Met een voltallige selectie werd er vorige week maandag begonnen aan het tweede deel van de voorbereiding. De eerste oefenwedstrijd werd gespeeld tegen het ambitieuze Topklasser Heracles Almelo Futsal. Vanaf het begin van de wedstrijd kwam De Kof niet lekker in de wedstrijd, de kansen waren spaarzaam en na ongeveer tien minuten wist Heracles zelfs op voorsprong te komen.

Na rust had ZVV Urk/Bakkerij de Kof een sterke fase van zeker tien minuten waarin het in de tweede minuut al op gelijke hoogte kwam door Kees de Boer. Maar na twee snelle tegentreffers kort achter elkaar pakte Heracles weer het heft in handen. Ook de vierde en vijfde tegentreffer vielen snel achter elkaar. Kees de Boer maakte voor de statistieken nog de 2-5.

10 september; start seizoen

Aanstaande vrijdag speelt De Kof wederom een thuiswedstrijd in de voorbereiding tegen Eerstedivisionist Excelsior’31. De eerste officiële wedstrijd staat op vrijdag 10 september op het programma in Wervershoof. Daar is ZVV Nieuweboer Architecten de tegenstander in de voorronde van de landelijke beker. Een week later begint de competitie met een uitwedstrijd tegen HZV/Het Vennewater.