Sponsoring

Om een vereniging als ZvvUrk financieel gezond te houden, zijn sponsoren onmisbaar. De sponsorcommissie van ZvvUrk is dan ook alle sponsoren dankbaar voor hun geleverde bijdrage.

Door als vereniging verder te professionaliseren, is een sponsoring bij ZvvUrk niet alleen meer een zaak van geven. Ook als sponsor kunt u meer profijt halen uit de overeenkomst die u sluit met de vereniging.

Zo zijn er diverse sponsor pakketten samengesteld waarbij een goede mix is gezocht tussen de hoogte van de beschikbaar gestelde financiƫle middelen en de baten die u heeft bij een sponsoring. Op deze manier proberen wij voor u een win win situatie te creƫren waarbij u naamsbekendheid krijgt en de vereniging de mogelijkheid om haar maatschappelijke taak uit te voeren.

Enkele voordelen die u heeft aan sponsoring van ZvvUrk;

  • Groter wordende naamsbekendheid
  • Een beter imago voor uw bedrijf
  • Betrokken bij de Urker samenleving
  • Mogelijkheid tot uitbreiding contacten

Waarom sponsoren?

Zaalvoetbal verenging Urk is een amateurvereniging die stevig is verankerd het Urker sociale leven. Ruim 1000 actieve leden komen op verschillende avonden in de week naar de sporthal om een wedstrijd te spelen. Door middel van uw sponsoring helpt u mee aan een sportief en gezond Urk.

Wij zien een sponsoring niet als een eenmalige gift, maar als een zakelijke overeenkomst met een onderliggend contract. Wij zijn dan ook van mening als ZvvUrk dat deze overeenkomst voordelen moet bieden voor zowel de sponsor als de vereniging. Wij streven dan ook naar een win-win situatie.

Door middel van een sponsoring kunt u uw betrokkenheid bij de Urker samenleving tonen en biedt het de mogelijkheid om uw imago te versterken. Tevens kunt u een zeer grote en interessante doelgroep bereiken.

Voor ZvvUrk betekend een sponsoring het verstevigen van de vereniging en uitbreiding van de leden. Zo kan de vereniging met uw hulp bouwen aan een professionele organisatie die haar leden optimaal kan bedienen.

Doelstellingen

ZVV Urk heeft verschillende doelstellingen voor in de toekomst.

  • Er is en blijft binnen ZVV Urk veel aandacht voor de recreatieve teams.
  • Op prestatiegebied wil ZVV Urk bouwen aan een stabiele ploeg die bovenin meedraait n de Topklasse F . Om daarna door te groeien naar het niveau van de 1e divisie.
  • ZVV Urk wil een financieel gezonde organisatie zijn en blijven.

Heeft u interesse gekregen in het sponsoren van ZvvUrk? Neemt u dan alstublieft contact op met de sponsorcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoren