Heel lang leek het er op dat het een doelpuntloos gelijkspel zou worden tussen Buriram United en Fluminense CF. Pas in de absolute slotfase capituleerde het Braziliaanse vriendenteam door een ongelukkig eigen doelpunt.

Lees meer...

Ook in de tweede speelronde waren er in Kwalificatiepoule A geen verrassingen te noteren. Timmerbedrijf Vlot had in An de Raand wel een lastige tegenstander, maar wist deze uiteindelijk wel van keurig zich af te houden; 4-6. Daarmee komt het op de tweede plek te staan achter Buriram United.

Lees meer...

Vorige week is het Zomeravond Zaalvoetbal editie 2019 van start gegaan. En de op papier sterkere teams maakten hun favorietenrol duidelijk waar in de eerste speelronde van de kwalificatiepoules. In Poule A won debutant Timmerbedrijf Vlot hun eerste wedstrijd met 4-1 van, ook een nieuw team, Makkers. Als één van de favorieten om de kampioenspoule te halen had ook Buriram United heel weinig moeite met An de Raand, het incasseerde maar één tegendoelpunt en scoorde zelf vijf keer en pakt daarmee meteen de leiding in de Kwalificatiepoule A. De spannendste wedstrijd deze speelronde was die tussen Fluminense/Limitlesz en Schildersbedrijf Klaas de Klad. Het ging lang gelijk op, zelfs tot aan de laatste minuut en daarin trokken ‘de Kladjes’ aan het langste eind; 2-3.

Lees meer...

Er hebben zich dit seizoen veertien teams aangemeld voor de Zomeravond zaalvoetbalcompetitie 2019. Er zijn vier teams gestopt en twee nieuwe teams hebben zich aangemeld. Dit betekent dat er gespeeld gaat worden in twee poules van elk zeven teams. Deze poules zijn samengesteld op basis van de eindstand van vorig seizoen en de volgorde van aanmelding van de nieuwe teams. In deze poules speelt iedereen één keer tegen elkaar. Op basis van de stand, nadat iedereen één keer tegen elkaar gespeeld heeft, worden rankingpoules van 'vier' gemaakt. Nummers één en twee van beide poules gaan in de eerste 'kampioenspoule'. Nummers drie en vier van beide poules gaan in de tweede rankingpoule enzovoort.

De nummer laatst van beide poules spelen een best-of-3 serie voor de rode lantaarndrager. De winnaar van de eerste rankingpoule mag zich winnaar van het 'Zomeravond Zaalvoetbal 2019' noemen.

Lees meer...

Vervolg ZAZ 2018

Na de Pouleronde gaat ZAZ verder volgens het knock-out systeem. Hierbij zijn de bovenste 4 van Poule A & B ingedeeld in ‘Poule 1’ (Winnaarsronde) en de onderste 4 van Poule A & B ingedeeld in ‘Poule 2’ (Verliezersronde). Na het afwerken van een kwartfinale, halve finale en finale kent beide poules een kampioen en beiden krijgen een prijs. De winnaar van ‘Poule 1’ (Winnaarsronde) mag zich algeheel kampioen ZAZ 2018 noemen. Voor teams die in de kwartfinale of halve finale verliezen worden er alsnog verliezersfinales gespeeld om zo de positie op de eindranglijst te bepalen. Deze eindranglijst is van belang voor de indeling van volgend seizoen.

Bij gelijke stand worden er 3 strafschoppen genomen. Mocht er na 3 strafschoppen alsnog een gelijke stand zijn wordt er om beurten strafschoppen genomen tot er een winnaar uit komt.

Klik op “Lees meer…” voor het overzicht van de wedstrijden en de bepaling van de eindranglijst.

Lees meer...

Sponsoren