Poule A

Beth van Trui

Bolo Kozijnen

Bouwbedrijf de Zeewering

Carservice

FC Kipsta

Kapitein Maritiem

Karikoeri Boys

Visgroothandel de Jong

Poule B

Alania Vladikavkaz

Fluminense

Jacob Schilderwerken

KMR

Porto

Schildersbedrijf de Klad

Vishandel Ras

Competitieopzet:

Iedereen speelt 1x tegen elkaar in de poule.

De nummers 1 t/m 3 van poule A en 1 en 2 van poule B plaatsen zich voor de winnaarspoule.

De nummers 4 en 5 van Poule A en nummers 3 t/m 5 van poule B plaatsen zich voor de 2e poule.

De nummers 6 t/m 8 van poule A en 7 en 8 van poule B plaatsen zich voor de 3e poule.

In de slotpoules spelen alle teams 1x tegen elkaar voor poulewinst en daarmee de beker. De winnaar in de winnaarspoule krijgt tevens de wisselbeker.

De competitie start 6 april.

Deze week en volgende week vinden de afsluiting van het ZAZ plaats. Alle teams spelen een afsluitend toernooi. Op de slotavond wordt de uiteindelijk winnaar van ZAZ 2015 bepaald. Het vervolg ziet er als volgt uit:

Woensdag 24-6-2015 (Sporthal de Vlechttuinen)

Winnaarspoule 4 (nummers 9&10 + verliezend nummer 8)

F.C. Youngboys
Flynth Stones
Gebr. Post
De Commando's
De Vries Recycling

Woensdag 24-6-2015 (Sporthal de Schelp)

Winnaarspoule 3 (nummers 6&7 + winnend nummer 8)

Noordzee International
Bolo Kozijnen
Arapabel
Karikoeri Boys
Bouwbedrijf de Zeewering

Dinsdag 30-6-2015 (Sporthal de Schelp)

Winnaarspoule 2 (nummer 4&5 + verliezend nummer 3)

Beth van Trui
MK Administratie
Schildersbedrijf de Klad
Visco
Auto Quick Service

Woensdag 1-7-2015 (Sporthal de Schelp)

Winnaarspoule 1 (nummers 1 & 2 + winnend nummer 3)

Visgroothandel de Jong
Jacob Schilderwerken
Carservice
Gebr. Kramer BV
Alania Vladikavkaz

Zie de Agenda voor het exacte speelschema. De wedstrijden tijdens de slottoernooien duren 15 minuten en vangen aan om 18.30 uur.

Bij een gelijke stand in punten in Poule 2, 3 & 4 zal het doelsaldo de doorslag geven, is dat ook gelijk word gekeken naar de mee gescoorde doelpunten. Als dat ook gelijk is word gekeken naar het onderling resultaat. Pas als dat ook gelijk is volgt er een beslissingswedstrijd van 1x10 minuten eventueel gevolgd door penalty's. Er worden door beide teams om beurten eerst 5 penalty's genomen door verschillende spelers. Is de stand dan nog steeds gelijk word om beurten telkens 1 penalty genomen door één van dezelfde 5 voorgaande spelers tot er een winnaar uit komt.

In poule 1 word bij een gelijke stand in punten gelijk een beslissingswedstrijd gespeeld van 1x10 minuten (ongeacht het doelsaldo of onderling resultaat). Is de stand na het einde van de beslissingswedstrijd gelijk worden er penalty's genomen. Er worden door beide teams om beurten eerst 5 penalty's genomen door verschillende spelers. Is de stand dan nog steeds gelijk word om beurten telkens 1 penalty genomen door één van dezelfde 5 voorgaande spelers tot er een winnaar uit komt.

Mocht het voorkomen dat er 3 of meer teams evenveel punten halen word er geen beslissingswedstrijd gespeeld maar volgt er een penalty shoot-out. Hierbij nemen de betrokken teams 5 penalty's tegen elkaar waarbij elke penalty telt als een punt. Degenen met de meeste punten wint het toernooi.

Op woensdag 22 april gaat het zomeravond zaalvoetbal (ZAZ) weer van start. Het aantal aanmeldingen is dit jaar wederom gestegen. We gaan starten in 2 poules van elk 10 teams. Deze zijn zo gelijkwaardig mogelijk proberen te maken obv de eindranglijst van vorig seizoen. Iedereen speelt 1 keer tegen elkaar in een poule. Na 9 speelronden wordt de eindbalans opgemaakt en speelt iedereen een slottoernooi. Een poule wordt op 1 avond afgewerkt. Hoe dit eruit gaat zien moet nog beslist worden. Te denken valt aan beide nummers 1, 2 en beste nummer 3 in een poule, uit deze poule zal de uiteindelijke winnaar komen van ZAZ 2015. De andere nummer 3 en beide nummers 4 en 5 spelen ook een slottoernooi en ga zo maar door.

De poule indeling is als volgt:

Poule A Poule B
Beth van Trui Alania Vladikavkaz
Carservice Auto Quick Service
De Vries Recycling Bouwbedrijf De Zeewering
FC Youngboys De Commando's
Jacob Schilderwerken Gebr. Kramer BV
Bolo Kozijnen Gebr.Post
KMR - Flynthstones Karikoeri Boys
Schildersbedrijf Klaas de Klad MK Administratie
Visco Noordzee International
Arapabel Visgroothandel De Jong

09c672f812e8d6ce5edee9cbe3eeda6d.jpg

Het zomeravond zaalvoetbal, oftewel ZAZ, is een aantal jaren geleden in het leven geroepen. De populariteit groeit jaarlijks en ook het niveau wordt steeds hoger. In de kampioenspoule was het spannend tot en met de slotronde. Het verschil tussen de nummer één en drie bedroeg slechts twee punten tijdens de afsluitende ronde. Tegelexpert.nl bleef MK Administratie uiteindelijk net voor.

Lees meer...

Deelnemende teams ZAZ 2014:

Lees meer...

Sponsoren