Hoofdklasse; spanning weer helemaal terug!

Houtbouw Visser stond al op gelijke hoogte met koploper ’t Kraaienest, maar die hadden op hun beurt wel een wedstrijd minder gespeeld. Tegen Schol/CDS kon het gat weer worden teruggebracht naar drie punten, maar keeper Jacob Kramer van Schol dacht daar anders over want ondanks de grote aantal kansen van de Kraaien werden er uiteindelijk maar twee gescoord. De verzekeraars deden dit vijf keer en daarmee is de spanning, net voor de eindsprint, weer helemaal terug in de hoogste klasse! Blesco verstevigde plek drie tegen hekkensluiter en toekomstig degradant Fluminense na een 5-1 overwinning. De concurrenten van Fluminense wonnen allemaal hun wedstrijden en daarmee word het een onmogelijke opgave om zich nog veilig te spelen.

Lees meer...

Hoofdklasse; eerste overwinning voor Fluminense CF

In de Hoofklasse is Houtbouw Visser op gelijke hoogte gekomen met koploper ’t Kraaienest. In de traditioneel lastige wedstrijd tegen Kramer Fish werd er nipt gewonnen met 3-2. In een doelpuntrijk duel versloeg Varia Vis dit keer wel Schol Vastgoed, na het gelijkspel in de vorige wedstrijd. Na dertien doelpunten stond er een 5-8 uitslag op het scorebord. Fluminense CF boekte hun eerste overwinning in de Hoofdklasse. Schildersbedrijf Ten Napel werd met 3-7 verslagen, echter is het gat naar de veilige tiende plaats nog erg groot.

Lees meer...

’t Kraaienest speelt gelijk; Houtbouw Visser sluit aan

Voor ’t Kraaienest stond er afgelopen week meteen weer een moeilijke wedstrijd te wachten in de Hoofdklasse. Nummer drie Blesco stond op het programma. Na de vroege voorsprong in de derde minuut en drie opgelegde kansen maakte Blesco in de laatste minuut de gelijkmaker. Houtbouw Visser profiteerde meteen van het puntverlies van de koploper en versloeg Beth van Trui met 1-3. Onderin kreeg Fluminense de laatste kans om zich veilig te spelen. Tegenstander Fruijtier Schilderwerken moest dan wel verslagen worden en dat leek ook echt te gaan gebeuren met een comfortabele 2-0 voorsprong, echter vocht Fruijtier zich knap terug en won het zelf met 2-3.

Lees meer...

Er waren in de derde speelronde van de #RZUBeker weinig verrassingen te zien. Wel waren er een aantal wedstrijden waarin Hoofdklassers het erg moeilijk kregen of zichzelf maakten. Zo kwam Kramer Fish eerst met 0-2 achter om vervolgens sterk terug te komen en uiteindelijk zelfs met 5-2 te winnen. ’t Kraaienest nam het op tegen een hoogvlieger Gulf Bunkering van de Tweede Klasse en kreeg het ook moeilijk, maar uiteindelijk werd er wel met 3-2 gewonnen. Blesco Glashandel en Brouwer Techniek HR gaan in een onderlinge wedstrijd uitmaken wie er groepswinnaar wordt. Beide teams wonnen ook hun tweede wedstrijd, Brouwer haalde zelfs de dubbele cijfers.

Lees meer...

In de Hoofdklasse stond er een absolute kraker op het programma. Koploper ’t Kraaienest nam het op tegen Houtbouw Visser, de nummer twee met maar twee punten minder. Winst voor Houtbouw betekende dus dat ze de eerste plaats zouden overnemen. Het werd een wedstrijd die aan alle verwachtingen voldeed en vol stond van sensatie en vele doelpunten. Een absolute reclamemaker voor het doordeweekse zaalvoetbal.

Lees meer...

Sponsoren