Lees meer...

Vanaf heden is het mogelijk om je team aan te melden voor het nieuwe doordeweekse zaalvoetbalseizoen RZU. De competitie start begin september.

-Inschrijving sluit 28 juli;

-Inschrijfgeld 400 euro per team;

-Contributie bedraagt 25 euro per speler en geldt uitsluitend voor RZU;

-Plaats voor maximaal 36 teams;

-minimale leeftijd 16 jaar.

De teams van afgelopen seizoen hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. Ben je nieuw of hebben we je gemist, stuur je aanmelding aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De loting voor de RZU Beker ronde is bekend. Net als vorig seizoen zal deze beker competitie afgesloten worden met een toernooiweek aan het eind van het reguliere RZU seizoen.

Alle RZU teams zijn ingedeeld in 8 poules (6 poules van 4 teams & 2 poules van 5 teams). De poule indeling is geloot uit 4 potten op basis van de eindstand van vorig seizoen:

·Pot 1: Nummer 1 t/m 8 hoofdklasse (Poulehoofd)

·Pot 2: Nummer 9+10 hoofdklasse & Nummer 1 t/m 6 1e klasse

·Pot 3: Nummer 7 t/m 12 1e klasse & Nummer 1+2 2e klasse

·Pot 4: Nummer 3 t/m 12 2e klasse & Nieuwe teams

Per poule wordt een halve competitie afgewerkt (1x tegen elkaar). Een poule word op 1 speelavond afgewerkt en de wedstrijden duren 1x 20 minuten. Uit elke poule gaan de nummers 1 & 2 door naar de volgende ronde. Bij gelijk aantal punten word de positie op de ranglijst bepaald aan de hand van het doelsaldo. Mocht ook dat gelijk zijn, dan geldt het onderlinge resultaat. Mocht dat ook gelijk zijn, dan geld het aantal mee gescoorde doelpunten. De volgende ronde zal volgens het Knock-out systeem gaan en wordt aan het eind van het seizoen gepland.

Poule-indeling (klik op "Lees meer..."):

Lees meer...

Ook dit seizoen word er weer een beker competitie gespeeld tussen het reguliere RZU seizoen door. Net als vorig seizoen zal deze beker competitie afgesloten worden met een toernooiweek aan het eind van het reguliere RZU seizoen.

Alle RZU teams zijn ingedeeld in 8 poules (6 poules van 4 teams & 2 poules van 5 teams). De poule indeling is geloot uit 4 potten:

·Pot 1: Nummer 1 t/m 8 hoofdklasse (Poulehoofd)

·Pot 2: Nummer 9+10 hoofdklasse & Nummer 1 t/m 6 1e klasse

·Pot 3: Nummer 7 t/m 12 1e klasse & Nummer 1+2 2e klasse

·Pot 4: Nummer 3 t/m 12 2e klasse

Lees meer...

De zomerstop is nog maar kort aan de gang, maar de inschrijving voor het nieuwe zaalvoetbalseizoen voor de doordeweekse competitie (RZU) van ZVV Urk gaat alweer van start. Alle aanvoerders van de 36 teams van het voorgaande seizoen krijgen deze week een uitnodiging voor de herinschrijving. Nieuwe teams kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is ruimte voor maximaal 36 teams, er zullen dus eerst teams moeten stoppen voordat er nieuwe teams toegelaten kunnen worden. Het inschrijfgeld is ongewijzigd en bedraagt €450,- per team. Inschrijven is mogelijk tot en met 1 augustus, de competitie gaat begin september van start.

Lees meer...

Sponsoren