Hoofdklasse; kraker op het programma

Blesco en Beth van Trui wonnen beide hun generale repetitie met 4-0 van respectievelijk Kramer Fish en Fruijtier Schilderwerken. Woensdag om 21:30 staan ze tegenover elkaar, waarin wordt bepaald wie voorlopig afhaakt bij de kopgroep.

Lees meer...

Hoofdklasse

Voor ’t Kraaienest stond er een week na de topper tegen Blesco meteen weer een kraker op het programma. In het begin van de wedstrijd kreeg Schol/CDS nog een aantal kansjes maar met de 4-0 ruststand was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Einduitslag: 7-4.

Lees meer...

Hoofdklasse

De eerste toppers in de Hoofdklasse zijn prooi geworden voor ’t Kraaienest en Houtbouw Visser. Regerend kampioen Blesco Glaszettersbedrijf verloor met 3-5 van ’t Kraaienest. Houtbouw Visser kwam op een 3-0 voorsprong tegen Beth van Trui, en even leek het transportbedrijf terug te komen in de wedstrijd maar verder dan 3-2 kwam het niet. Daardoor is de koplopersgroep geslonken naar twee teams. Alle teams in de Hoofdklasse zijn na drie speelronden van de ‘nul’ punten af. Fruijtier Schilderwerken kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Fluminense en Kramer Fish pakte zijn eerste driepunter tegen Schildersbedrijf Ten Napel. Schol/CDS won moeizaam met 3-2 van YourPack en klimt daardoor naar de vierde plaats.

Lees meer...

Hoofdklasse

Al in speelronde 2 stond er een ware degradatiekraker op het programma. En net als vorige week kwam Fluminense op voorsprong, echter bleef het net als vorige week bij deze ene treffer. Schildersbedrijf Ten Napel won met 1-3. ’t Kraaienest, Houtbouw Visser en titelhouder Blesco Glashandel wonnen allemaal ook hun tweede wedstrijd en daarmee zijn meteen de contouren voor de kopgroep al zichtbaar. Zesvoudig winnaar Schol/CDS kwam in hun eerste competitiewedstrijd niet verder dan een gelijkspel tegen Varia Vis. Drie minuten voor tijd kwam Varia zelfs nog op een 3-1 voorsprong, in de laatste minuut maakte Klaas Tol de gelijkmaker. Beth van Trui kwam deze speelronde niet actie.

Lees meer...

Hoofdklasse

Weinig verrassingen in de hoogste afdeling van het doordeweekse zaalvoetbal. Alle beoogde favorieten wonnen makkelijk hun wedstrijd. Blesco won van promovendus Varia Vis. Na de 4-0 leek een comeback in de maak toen Varia terugkwam tot 4-2, echter konden de visverwerkers niet doordrukken en werd het in de slotfase de wedstrijd beslist: 5-2. Bekerwinnaar Houtbouw Visser ontdeed zich pas in de tweede helft van Fluminense. Na een 1-1 ruststand kwam 'Flumi' in de tweede helft conditioneel te kort: 6-1. Beth van Trui, vorig seizoen nummer drie in de Hoofdklasse, won pas in de laatste minuut van Kramer Fish. Kevin de Boer scoorde de enige treffer. Jaarlijks is het voor Schildersbedrijf Ten Napel proberen het hoofd boven water te houden en dat zal dit jaar niet anders zijn, ’t Kraaienest won met ruime cijfers: 1-10.

Lees meer...

Sponsoren