De eerste twee teams hebben zich geplaatst voor de laatste zestien van de #RZUBeker. Het zijn niet de teams waarvan je zegt dat juist die als eerste de volgende ronde halen maar Het Urker Zalmhuys en Schildersbedrijf Ten Napel hebben toch maar even de volle buit uit twee wedstrijden gehaald.

Lees meer...

Hoofdklasse; ’t Kraaienest verliest eerste wedstrijd

Kramer Fish verraste vriend en vijand door koploper ’t Kraaienest te verslaan. Nadat het met 2-0 achter kwam te staan won het alsnog de wedstrijd met 2-5. Houtbouw Visser greep deze kans met beide handen aan en versloeg, al was het met moeite, Varia Vis met 3-5.

Lees meer...

Hoofdklasse; belangrijke weken voor Houtbouw Visser

Er staan de komende weken een reeks zeer belangrijke wedstrijden op het programma voor Houtbouw Visser. Afgelopen donderdag werd de eerste wedstrijd in deze reeks gespeeld tegen Schol/CDS. De drie punten leken in de tas te zitten met een 4-2 voorsprong en nog anderhalve minuut te spelen, echter werd de voorsprong alsnog weggegeven en ging Schol er zelf nog met de winst vandoor: 4-5. Hierdoor is het eerste puntverlies een feit.

Lees meer...

In groep A werd Varia Vis overrompeld door Schol/CDS al was de uitslag van 8-0 wel wat geflatteerd. Schildersbedrijf ‘Klaas de Klad’ heeft zijn eerste overwinning van het seizoen geboekt in het bekertoernooi. Met prima spel werd Schol Hypotheken verslagen met 6-0.

Lees meer...

Hoofdklasse; Degradatiekandidaten pakken belangrijke overwinning

Koplopers ’t Kraaienest en Houtbouw Visser hebben ook afgelopen week weer de volle buit gepakt. ’t Kraaienest lijkt Beth van Trui definitief de das om de doen in de titelstrijd. Even leek het terug te komen in de wedstrijd na een 1-5 achterstand. Verder dan 3-5 kwam het transportbedrijf niet.

Lees meer...

Sponsoren