Vorige week donderdag stonden de finales van de Recreatief zaalvoetbalbeker op het programma. Voor de Final Four hadden Fruijtier Schilderwerken, Blesco Glashandel, titelverdediger Houtbouw Visser en kersvers kampioen in de Hoofdklasse ’t Kraaienest zich geplaatst. Uiteindelijk was het Houtbouw Visser dat in de finale Blesco wist te verslaan met 4-1. Het pakt daarmee voor de tweede keer op rij de #RZUBeker.

Lees meer...

Het verschil was maar één punt tussen koploper Tuinexperts en nummer twee Behangersbedrijf Peters. De dag ervoor was al bekend geworden dat G. de Boer Schilderwerken geen kampioen meer zou kunnen worden na de ruime nederlaag tegen AGRO Merchants Group. Het ging dus echt alleen tussen Tuinexperts en Peters, het behangersbedrijf wist van tevoren dat er gewonnen moest worden wilde het de kampioensvlag opeisen.

Lees meer...

Hoofdklasse; ’t Kraaienest pakt kampioenschap in onderling duel met Houtbouw Visser

De tribunes waren aardig gevuld donderdagavond. Vorige week won ’t Kraaienest en Houtbouw Visser hun onderlinge wedstrijden, waardoor er een regelrechte kraker op het programma stond waarbij maar één ding op het spel stond: het kampioenschap in de Hoofdklasse van het Recreatief Zaalvoetbal.

Lees meer...

Hoofdklasse; Schildersbedrijf Ten Napel stunt tegen Blesco en laat Fluminense CF degraderen

Vooraf was de opdracht duidelijk voor Fluminense CF. Het moest alle resterende wedstrijden winnen en hopen dat de concurrentie geen punten zou pakken, dat was nog de enige mogelijkheid om degradatie uit de Hoofdklasse te ontlopen. Fluminense zelf verloor met maar liefst 12-1 van ‘t Kraaienest en zag daarentegen ook nog eens concurrent Schildersbedrijf Ten Napel verrassend winnen van nummer drie Blesco Glashandel met 4-5. Het Hoofdklasse-avontuur voor Fluminense zit er daarmee na twee seizoenen op en mogen het dus volgend seizoen in de Eerste Klasse proberen.

Lees meer...

Hoofdklasse; Blesco wint titanenstrijd in slotfase van Houtbouw Visser!

’t Kraaienest heeft de koppositie terug in de Hoofdklasse. Vorige week tijdens de bekerronde wonnen de Kraaien de inhaalwedstrijd tegen Fruijtier Schilderwerken met 2-4. Afgelopen week stond de traditionele topper van het Recreatief zaalvoetbal op het programma. Blesco tegen Houtbouw! De voorsprong tijdens de rust was voor Houtbouw, maar in de slotfase boog Blesco de wedstrijd helemaal om en won het uiteindelijk met 3-5. Daarmee zakt Houtbouw naar de tweede plaats en komt Blesco op twee punten van de koppositie. Het heeft wel een wedstrijd meer gespeeld, maar de nummers één en twee spelen nog tegen elkaar. Wie weet wat er in de eindfase nog allemaal kan gebeuren.

Lees meer...

Sponsoren