De enige belager van vijfvoudig algeheel kampioen Flevo Elektro is ieder jaar weer DTM Techniek. Afgelopen zaterdag stonden deze twee teams tegenover elkaar in de hoofdklasse van het mixed zaalvoetbal. Flevo Elektro won tot dusver alles, DTM leed aan het begin van de competitie een nederlaag. DTM Techniek was dus genoodzaakt om te winnen, om elektriciens niet uit het oog te verliezen. De regerend kampioen maakte geen fout en bond de techneuten met 3-0 aan de zegekar. De enige ploeg die nog in het spoor kan blijven is Kraaienest. Volgende week spelen de kraaien en Flevo Elektro tegen elkaar. Weet Flevo ook deze te winnen, lijkt de weg vrij om af te steven op de zesde titel op rij.

Lees meer...

In de derde klasse van het mixed zaalvoetbal zijn een viertal ploegen die de laatste plaats met elkaar delen. Deze vier teams mochten het in de vierde speelronde tegen elkaar opnemen. Doelpunten werden er in beide wedstrijden gemaakt, maar in beide gevallen scoorden de teams even vaak. Hierdoor verandert er niets in de staart van deze klasse.

Lees meer...

Was auto Totaal Service vorig jaar nog een stugge middenmoter, dit seizoen is het team flitsend van start gegaan. Na drie speelronden leidt het de 3e klasse van het mixed zaalvoetbal met negen uit drie. Afgelopen zaterdag werden de punten niet eenvoudig binnengehaald. De Zeeboys werden met de nodige moeite met 2-1 aan de zegekar gebonden.

Lees meer...

De laatste jaren was er nauwelijks plaats voor nieuwe teams bij het mixed zaalvoetbal. De populaire competitie zit ieder jaar opnieuw weer vol. Dit jaar mochten vier nieuwe teams toetreden. Er werd afscheid genomen van CHK Bouw, Diesel Service Emmeloord en na de start begin jaren ’90 besloten DTS Veiligwerken en Van Veen Gevelrenovatie om er ook een punt achter te zetten.

Lees meer...

Hierbij de voorlopige indeling voor het mixed zaalvoetbalseizoen welke vanaf zaterdag 4 november van start gaat:

Lees meer...

Sponsoren