34113aff6500e9dd643bd13d5bd510fa.jpg

Aanstaande zaterdag is de laatste speelronde van het mixed zaalvoetbal 2017/2018. Zoals gebruikelijk sluiten we het seizoen af met aansluitend een prijsuitreiking. Voor elke nummers één tot en met drie staat een beker klaar. Tijdens deze vooral gezellige avond zal zanger Roy Otters er met zijn live muziek zeker voor een topsfeer zorgen. Rond de klok van 18.30 uur start de muziek. We roepen belangstellenden op tijdig te komen, want vol=vol. De prijsuitreiking vindt plaats in de kantine van Sporthal De Schelp.

1039ee987a1d945f2d22f2831ae79995.JPG

We mogen stellen dat Brouwer Transport een echte diesel is gebleken dit seizoen in de derde klasse van het mixed zaalvoetbal. Na een stroef begin van deze jaargang, vond het zichzelf terug in de middenmoot. Halverwege de competitie bedroeg de achterstand op koploper Skrepr/Visgroothandel De Jong nog altijd zeven punten. Aangezien Skrepr/De jong nog geen enkel punt had verspeeld, leken zij ongestoord op weg naar het kampioenschap. Echter zo gemakkelijk als het in de eerste seizoenshelft ging, zo stroef verliep de tweede. Het verloor driemaal en speelde één keer gelijk. De chauffeurs toonden het omgekeerde spel. Zij lieten in de laatste negen wedstrijden slechts twee verliespunten noteren. Deze opmars bleek in de slotronde net voldoende om een kampioensfeest te vieren.

Lees meer...

64010840a36b914e8e9cf7b2d7c832fc.jpg

Met nog drie wedstrijden te gaan is Flevo Elektro de eerste kampioen van het seizoen 2017/2018 van het mixed zaalvoetbal. Door een klinkende 6-0 overwinning op Ten Napel Heiwerken is het team niet meer in te halen. Doelstelling dit jaar zal zijn om zonder puntverlies aan het einde van het seizoen de zesde titel op het hoogste niveau op rij in ontvangst te nemen tijden de prijsuitreiking op 31 maart.

Lees meer...

Wie mag zich over iets minder dan twee maanden tot kampioen kronen in de eerste klasse van het mixed zaalvoetbal? Niet eerder was het zo spannend in een klasse als dit jaar het geval is op het één na hoogste niveau van de zaterdag competitie. Blomgroep Holland leidt met twintig punten, maar het gat naar de nummer zeven is slechts twee punten. ’t Haventje is bezig met een ontzettende sterke opmars. Na vier speelronden stond het puntloos op een gedeelde laatste plek. Inmiddels staat het met achttien punten netjes in de top en doet het mee om het kampioenschap.

Lees meer...

De vierde klasse van het mixed zaalvoetbal kent na afgelopen zaterdag een nieuwe koploper. MeMo Reclame heeft Dakpannenleggers Urk afgelost als lijstaanvoerder. In een onderlinge strijd was MeMo veel te sterk. In begin van het seizoen was het 7-1, dit keer bleef de teller steken bij 6-1. Voor de dakwerkers betekent dit het zesde verliespunt van het seizoen, ook de reclamemakers staan op eenzelfde aantal, alleen heeft dat team een veel beter doelsaldo.

Lees meer...

Sponsoren