64010840a36b914e8e9cf7b2d7c832fc.jpg

Met nog drie wedstrijden te gaan is Flevo Elektro de eerste kampioen van het seizoen 2017/2018 van het mixed zaalvoetbal. Door een klinkende 6-0 overwinning op Ten Napel Heiwerken is het team niet meer in te halen. Doelstelling dit jaar zal zijn om zonder puntverlies aan het einde van het seizoen de zesde titel op het hoogste niveau op rij in ontvangst te nemen tijden de prijsuitreiking op 31 maart.

Lees meer...

Wie mag zich over iets minder dan twee maanden tot kampioen kronen in de eerste klasse van het mixed zaalvoetbal? Niet eerder was het zo spannend in een klasse als dit jaar het geval is op het één na hoogste niveau van de zaterdag competitie. Blomgroep Holland leidt met twintig punten, maar het gat naar de nummer zeven is slechts twee punten. ’t Haventje is bezig met een ontzettende sterke opmars. Na vier speelronden stond het puntloos op een gedeelde laatste plek. Inmiddels staat het met achttien punten netjes in de top en doet het mee om het kampioenschap.

Lees meer...

De vierde klasse van het mixed zaalvoetbal kent na afgelopen zaterdag een nieuwe koploper. MeMo Reclame heeft Dakpannenleggers Urk afgelost als lijstaanvoerder. In een onderlinge strijd was MeMo veel te sterk. In begin van het seizoen was het 7-1, dit keer bleef de teller steken bij 6-1. Voor de dakwerkers betekent dit het zesde verliespunt van het seizoen, ook de reclamemakers staan op eenzelfde aantal, alleen heeft dat team een veel beter doelsaldo.

Lees meer...

Begin december leek het nog een seizoen te gaan worden waarin de strijd aangegaan moest worden tegen degradatie. Eind januari ziet het er ineens heel anders uit. Bos LasTechniek is bezig aan een sterke opmars in de hoofdklasse van het mixed zaalvoetbal. Inmiddels is het team een stevige middenmoter en maakt het iedere tegenstander lastig. Afgelopen zaterdag ondervond Kraaienest dit aan de levende lijve.

Lees meer...

Na twee en halve maand is het tijd om de tussenbalans op te maken bij het mixed zaalvoetbal. Halverwege de competitie is duidelijk geworden welke teams om de prijzen gaan strijden en wie een zware laatste seizoenshelft tegemoet kan zien.

Lees meer...

Sponsoren