Hierbij de voorlopige indeling voor het mixed zaalvoetbalseizoen welke vanaf zaterdag 4 november van start gaat:

Lees meer...

Afgelopen zaterdag stond een ware kraker op het programma in de hoofdklasse van het mixed zaalvoetbal. Gedeelde koplopers DTM Techniek en Flevo Elektro mochten de degens kruisen. De winnaar mag zich bij geen misstap in de laatste speelronde tot kampioen kronen.

Lees meer...

Wat Snijder Schilderwerken de afgelopen jaren in de vierde klasse van het mixed zaalvoetbal niet lukte, is een klasse hoger wel gelukt. In het debuutseizoen stelt het met nog één speelronde te gaan het kampioenschap veilig. Het mocht vorig jaar als nummer twee promoveren en liet dit seizoen direct zien hoeveel klasse het heeft. In het kampioensduel liet het zien met de druk om te gaan en legde het altijd lastige Kramer Timmerwerken met 6-0 over de knie.

Lees meer...

De kampioen in de eerste klasse van het mixed zaalvoetbal is definitief. Vanaf speelronde één voert Brouwer Transport de ranglijst aan en drie ronden voor het eind kan dan eindelijk het feestje gevierd worden. Het zag concurrent Excellent onderuit gaan tegen het sterke Visco en zelf pakte het één punt tegen Vlak en Strak. Dit was genoeg om de titel op te eisen. Het betekent alweer de derde promotie in de afgelopen vier jaar voor de chauffeurs. Volgend jaar mag het op het hoogste niveau laten zien wat het waard is.

Lees meer...

Nog voor het ingaan van de slotmaand, is de eerste beslissing gevallen: Skrepr/Visgroothandel De Jong is kampioen in de vierde klasse van het mixed zaalvoetbal. Met nog drie speelronden te gaan is dit team niet meer te achterhalen door de concurrenten. Vanaf de eerste speelronde werd bezit genomen van de koppositie en deze werd vervolgens niet meer afgestaan.

Lees meer...

Sponsoren