8985f26e36653919987eb74368e81288.jpg

Het bedrijfszomeravondvoetbal (BZA) werd dit jaar beslist vanaf de penaltystip. Bij aanvang van de laatste speelronde afgelopen donderdag deelden titelverdediger Kraaienest en Visscher Seafood de koppositie. Azur Seafood volgde op één punt en mocht aantreden tegen Kraaienest. De opdracht voor beide ploegen was duidelijk, beiden moesten winnen om aanspraak te kunnen maken op de titel. In de eerste helft waren de teams redelijk aan elkaar gewaagd, het was Kraaienest die vlak voor rust op een 1-0 voorsprong kwam. In de tweede helft gaven de kraaien gas en zetten Azur vervolgens met 5-1 opzij. Tegelijkertijd had Visscher Seafood het knap lastig tegen nummer vier Rodé Vis. Het sleepte de drie punten toch binnen, waardoor Kraaienest en Visscher Seafood met een gelijk aantal punten de competitie afsloten. Omdat het doelsado niet doorslaggevend is, moest middels een mini-wedstrijd van tweemaal vijftien minuten de beslissing worden gebracht.

Lees meer...

e23a3c8ed5886316eb2341b2e14ad7e1.jpg

De beslissing van het zomeravond voetbal (BZA) van ZVV Urk viel dit seizoen in de slotronde. Het weer was afgelopen donderdag uitstekend en dat zorgde ervoor dat de nodige toeschouwers de moeite hadden genomen om naar de hobbyvelden te komen. Koploper Azur Seafood had drie punten voorsprong op nummer twee en tegenstander Kraaienest. Kraaienest had alleen aan een overwinning genoeg om kans te blijven maken op de titel.

Lees meer...

Het BZA is alweer beland bij de afsluitende ronde. Azur Seafood (voorheen de Sam Erlui) is koploper met 3 punten voorsprong op Kraaienest. Morgen treffen beide teams elkaar. Mocht Azur Seafood winnen of gelijkspelen is de titel een feit en kan de cup in ontvangst genomen worden.

Weet Kraaienest te winnen, eindigen de teams gelijk. In dit geval zal er direct na afloop van de reguliere wedstrijd een verkorte beslissingswedstrijd gespeeld worden van 2x10 minuten. De teams zullen deze beslissingswedstrijd weer met een schone lei beginnen. Een nieuwe opstelling mag gemaakt worden en degene die gewisseld zijn kunnen dus gewoon weer spelen. Mocht deze wedstrijd in een gelijkspel eindigen, wordt de winnaar verkozen dmv strafschoppen. Beide teams wijzen 5 spelers aan die om de beurt aan mogen leggen. Mocht dat gelijk worden, wordt er om en om een strafschop genomen door spelers die nog niet aan de beurt zijn geweest totdat iemand wint. Wisselspelers nemen geen deel aan de strafschopserie.

De weersverwachting is schitterend, dus neem de moeite om een kijkje te nemen bij deze zinderde slotronde. Traditioneel zullen er waarschijnlijk weer de nodige bbq's gehouden worden, we vragen als bestuur om het terrein schoon achter te laten.

Veel succes allemaal!

Op dit moment zijn er 10 aanmeldingen voor het BZA seizoen 2015. De aangemelde teams zijn de volgende:

-AVS Klussenbedrijf
-De Vries Timmerwerken
-Kraaienest
-Kramer Fish
-Rodé Vis
-Sam Erlui
-Schildersbedrijf Klaas de Klad
-Varia Vis
-Visco
-Visscher Seafood

Ieder jaar wordt de animo minder, zo ook voor het nieuwe seizoen. Hopelijk kunnen we er nog minimaal 2 teams aan toevoegen. Mocht het hierbij blijven gaat het dit jaar mogelijk niet door. Beslissing hierover zal na sluiting van de inschrijving gemaakt worden.

Ben je geïnteresseerd in deelname? Meld je team uiterlijk aankomende maandag aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2b4c000848925aefb5fd1831ebe74437.jpg

De allerlaatste speelronde van Zvv Urk in het seizoen 2013/2014 was er één in het bedrijfszomeravond voetbal (BZA). Er stond een kraker op het programma: Lijstaanvoerder Visco mocht het opnemen tegen nummer twee Kraaienest. Visco had bij minimaal een gelijkspel het kampioenschap binnen. In een zenuwslopend duel bleek het over net voldoende adem te beschikken.

Lees meer...

Sponsoren