De aanmeldingen voor het koppeltoernooi zijn binnengestroomd en het maximale aantal van 40 is gepasseerd. Het is dus niet meer mogelijk om je aan te melden. Kom gerust kijken en bij aanvang kun je nog kijken of er nog een plekje vrijgekomen is. Het toernooi gaat van start om 19.00 op vrijdag 4 januari in het clubgebouw van De Rake Gooier. De deelnemende teams zijn als volgt:

Lees meer...

Lees hier de voorbeschouwing op het voetbalfestijn wat donderdag losbarst:

Lees meer...

Lees meer...

Zonder scheidsrechters kan onze mooie club niet draaien. We hebben een mooi korps, maar de aanwas van nieuwe scheidsrechters blijft wat achter. We willen daarom vanaf september weer een scheidsrechterscursus aanbieden voor geïnteresseerden binnen onze club.

De cursus beslaat een aantal avonden en de data zal zoveel mogelijk afgestemd worden op de beschikbaarheid van de cursisten en de KNVB-leraar.

Deze cursus wordt volledig gefinancierd door de vereniging. Dus heb je interesse of voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sponsoren