De zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 nemen het aanstaande vrijdagavond op tegen HZV/Het Vennewater uit Heiloo. Na de 5-1 overwinning op Leekster Eagles, wil De Kof 1 haar goede serie voortzetten met een overwinning op Vennewater.

Overwinning

De eerste wedstrijd in Sporthal de Schelp eindigde in een 5-2 overwinning voor de Urkers. Vorig seizoen wist de selectie van coach Herman Spel nog met 2-3 te winnen in Heiloo. Kan er vrijdagavond opnieuw een uitoverwinning geboekt worden?

Stand

Op dit moment bezet De Kof 1 een 5e plek op de ranglijst met zes punten achterstand op nummer 4 Scagha'66. Maar de vijfde plek is zelf allerminst nog een zekerheid, als Lusitanos en Winsum nog op de loer liggen. Daarom is een overwinning noodzakelijk om de top-vijf plek te verstevigen.

De zaalvoetballers van Het Vennewater bezetten 9e plek op de ranglijst en dat betekent een nacompetitie-plek. Het heeft net als nummer 8 (veilig) LTC al 18 punten behaald, maar Vennewater heeft een wedstrijd meer gespeeld (17 om 16) Het worden daarom nog spannende weken voor Vennewater.

Vrijdag

De wedstrijd van aanstaande vrijdag begint om 21.30 en is live te volgen via het twitteraccount @zvvurk.

Sponsoren