Komend weekend staat voor ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 de trip naar Texel op het programma. Aankomende vrijdagavond wacht de uitwedstrijd tegen het sterke Texel'94. Een supportersbus gevuld met circa 60 supporters zal De Kof 1 daarbij achterna reizen.

Supporters

Wedstrijden tegen Texel staan altijd garant voor spektakel. Vorig seizoen werd tweemaal een gelijkspel behaald en dat na zinderende 40 minuten zaalvoetbal. Lukt het de Urkers vrijdagavond wel om de volle buit mee te nemen? Aan de publiekelijke steun zal het niet liggen. Want er zullen op de tribune zo'n 80 Urkers (fans, team-begeleiding, ect.) aanwezig zijn om De Kof 1 toe te juichen.

Texel'94

In de competitie zijn de eilandbewoners zeer sterk begonnen. Zo werd alleen de uitwedstrijd tegen HV/Veerhuys (7-6) tot nu toe verloren, maar de overige wedstrijden werden in winst omgezet. Tegen Harderwijk werd niet gespeeld, omdat deze ploeg niet kwam opdagen. Hierdoor heeft Texel nog een wedstrijd tegoed, wat bovendien al een speelronde vrij was (oneven teams in competitie) waardoor er nog 2 wedstrijden ten opzichte van bijvoorbeeld Veerhuys gespeeld worden.

Op de ranglijst is het verschil tussen Urk en Texel'94 zeven punten, met nog een wedstrijd tegoed voor Texel. Daardoor moet deze pot gewonnen worden, willen de Urkers nog enigszins aansluiting houden met deze toppositie (2e plek)

Vrijdag

De Urkers hebben door de afgelaste wedstrijd tegen Harderwijk en de vrije speelronde al 3 weken geen wedstrijd gespeeld, waardoor het ritme misschien ontbreekt. Maar de pittige duels tegen Texel'94 staan op zichzelf en met hulp van de spreekwoordelijke 12e man zullen de Urkers knokken voor een goed resultaat.

De supportersbus zal op vrijdag om 15.45 vertrekken richting het eiland Texel. Wie zich heeft opgegeven voor deze trip, dient om 15.30 aanwezig te zijn bij Sporthal de Schelp. Tevens is de wedstrijd live te volgen via het Twitterkanaal van @zvvurk

Sponsoren