De zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 spelen aankomende vrijdagavond alweer hun laatste thuiswedstrijd van het jaar. In Sporthal de Schelp is Sporting Harderwijk/zelfenergieregelen.nl de tegenstander.

Ranglijst

Na de onfortuinlijke 5-4 nederlaag op bezoek bij LTC, willen de Urkers voor eigen publiek het één en ander rechtzetten en een overwinning behalen. Als we een blik op de stand werpen, zien we dat het verschil met nummer twee Texel'94 al is opgelopen tot 4 punten, waarbij Texel nog twee wedstrijden tegoed heeft. Nummer drie Leekster Eagles heeft 3 punten meer als De Kof 1, maar heeft ook een wedstrijd minder gespeeld dan de Urkers, wie een vierde plek bezetten.

Het verschil mag dus niet verder oplopen voor de formatie van coach Herman Spel, wie haar resterende drie wedstrijden moet winnen, om zodoende in het spoor te blijven van Texel en Leek. Op vrijdag 7 december wacht een rechtstreeks duel met Texel.

Harderwijk

De bezoekers uit Harderwijk bezetten een laatste plek in de Eerste divisie A. Met slechts twee gelijke spelen en nul overwinningen zijn er nog weinig punten gepakt. Toch hebben de Harderwijkers slechts tweemaal met ruime cijfers verloren. Zo won vorige week Winsum met 0-6 en pakte in speelronde 1 het Amsterdamse Lusitanos nog de volle buit (5-1) In de overige wedstrijd wist Harderwijk onder andere Leekster Eagles (2-3) HV/Veerhuys (4-6) en FC Marlene 2 (4-4) het bijzonder lastig te maken. Ook tegen LTC (4-4) werd een punt gepakt.

Vrijdag

De Kof 1 moet waken voor onderschatting. Ondanks het feit dat de Harderwijkers een laatste plek bezetten, heeft men bewezen te kunnen vechten voor een resultaat. Het lijkt een kwestie van tijd dat ook zij hun eerste overwinning pakken. Aan de Urkers ervoor te zorgen dat ze hier nog even op moeten wachten. Kan ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 weer een overwinning behalen? Volg het duel vanaf 21.00 live op het Twitterkanaal @zvvurk

Sponsoren