De zaalvoetballers staan voor een belangrijke thuiswedstrijd aanstaande vrijdag. Op het programma staat de wedstrijd tegen HZV/Het Vennewater. De ploeg uit Heiloo staat met zeven punten op een achtste plaats met één punt minder dan De Kof 1 die op de zesde plaats staat in de ranglijst van de Eerste Divisie A. Het zit nog allemaal dicht op elkaar en bij een overwinning kan de aansluiting worden gevonden met de top-drie. Vennewater, dat de laatste twee wedstrijden verloor, wil juist uit de gevarenzone klimmen en zullen dus hiervoor ook moeten winnen op Urk.

Vorig seizoen werd de onderlinge confrontatie in sporthal ‘De Schelp 5-1 in het voordeel van De Kof 1. Vorige week verloor Vennewater zijn thuiswedstrijd met 0-5, waardoor het geen goede generale kent voor de wedstrijd van vrijdag. De Kof 1, wat Brahim Boundati (schorsing) en Redouan Boundati (licht geblesseerd) moest missen, pakte afgelopen vrijdag een verdiend punt tegen Leekster Eagles. Hierdoor blijft het verschil met de nummer drie maar drie punten. Aankomende vrijdag hoopt Redouan Boundati weer mee te kunnen doen. Brahim Boundati zit de laatste wedstrijd van zijn schorsing uit en is volgende week weer beschikbaar voor de uitwedstrijd tegen LTC.

Voor De Kof 1 staan er komende weken meerdere belangrijke wedstrijden op het programma tegen concurrenten. De wedstrijd tegen HZV/Het Vennewater is de eerste in deze reeks. Kan ZVV Urk/Bakkerij de Kof de drie punten op ‘De Bult’ houden? De wedstrijd van aanstaande vrijdag begint om 21:10 en staat onder leiding van G.E. van der Meijden en C.S. Jager.

De Kof 2 tegen nummer drie Avanti

Het tweede team van De Kof zit in een moeilijke fase. Uit de laatste vier wedstrijden werd maar één punt gepakt. Desondanks staat het nog wel op de vierde plaats. Aanstaande vrijdag komt nummer drie Avanti uit Stiens op bezoek. De ploeg, ooit uitgekomen in de Eredivisie van het zaalvoetbal, staat op een derde plaats. Een overwinning is dus erg belangrijk om nog enigszins aansluiting te houden met de top-drie van de Hoofdklasse H. Twee erg belangrijke wedstrijden dus vrijdag in sporthal ‘De Schelp’. Wedstrijd van De Kof 2 begint om 19:40.

Sponsoren