Na het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar weer een grootschalig zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Weet Rodé Vis de titel van vorig jaar te prolongeren of gaat er dit jaar iemand anders met de schaal en wisselbeker vandoor?

De inschrijving is nog geopend. 35 van de 40 teams hebben zich aangemeld! Dus wil je erbij zijn wacht niet langer en geef je snel op. Teams kunnen zich aanmelden via www.futsalpoldercup.nl.

De voorrondes zijn van maandag 4 t/m woensdag 6 juni en de finalerondes worden op vrijdag 8 juni afgerond. ,,Urker Futsalploegen kunnen de strijd aangaan met leuke teams van buiten Urk/Nederland” motiveert de organisatie. Een spetterend spektakel, met kwalitatief hoogstaand voetbal, met voor het publiek een leuke verloting!

De opbrengst gaat ook dit jaar weer naar Ambassadors Football. De visie van deze organisatie is om d.m.v. voetbal de mensen bereiken met de liefde van God. U kent deze organisatie ongetwijfeld vanwege de voetbalkampen die jaarlijks op Urk worden georganiseerd en het werk van plaatsgenoot Hein Hoekstra in Indonesië.

Doneren aan Ambassadors Football? Dat kan, en ter informatie: de organisatie heeft een ANBI status. Het bankrekeningnummer is: NL88 INGB 0004 6414 38, o.v.v. FPC 2018

Meer informatie en beeldmateriaal over het FPC toernooi kun je vinden op Facebookpagina @FPCtoernooi of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoren