Nieuwlandsweg 1
7461VP
RIJSSEN
tel. 0548-215353

Afgelopen vrijdag hebben de zaalvoetballers wederom een nederlaag moeten slikken. In de Reggehal in Rijssen ging het deze keer mis tegen middenmoter Excelsior’31. De Kof 1 kon de 2-0 achterstand niet goedmaken. Het werd uiteindelijk 4-3 voor de Rijssenaren.

Onnodige tegendoelpunten
Dat de Urkers in de hoek zitten waar de klappen vallen is inmiddels wel duidelijk. Heel onaardig begonnen De Kof niet aan de wedstrijd. Het zette Excelsior’31 meteen vast en daar hadden de Rijssenaren het lastig mee. Echter met het balbezit konden geen echte grote kansen worden gecreëerd.

Sterker nog, het eerste balverlies op eigen helft werd meteen afgestraft: 1-0. De Urkers deden zeker niet onder voor de ploeg uit Rijssen, echter bleef het dus voornamelijk bij balbezit. De kansen waren vooral voor Excelsior’31. Na wederom een balverovering rond de middencirkel werd de 2-0 binnengeschoten en mocht De Kof 1 van geluk spreken dat het geen 3-0 met rust, na een kans die via de beide palen er niet in ging.

Eindsprint komt te laat
De tweede helft waren de Urkers op zoek naar revanche op zichzelf. Maar ondanks de aantal goede kansen on de aansluitingstreffer niet worden gevonden. Excelsior’31 maakte de eerste beste kans van de tweede helft wel af in de counter en leek de wedstrijd te beslissen. Met spelende keeper wist Kees de Boer nog de 3-1 te maken.

Echter was het verschil direct vanaf de aftrap weer drie: 4-1. Maar binnen één minuut scoorden de Urkers twee doelpunten en leek het nog even spannend te worden. Maar het laatste doelpunt 27 seconden voor het einde kwam te laat.

Aanstaande vrijdag: LZV/Kuypers (thuis; 21:10 uur)
En daarmee verliest De Kof 1 voor de derde keer op rij in de competitie. Aanstaande vrijdag komt de hekkensluiter LZV/Kuypers op bezoek. Een wedstrijd waar de belangen groot zijn voor drie punten, voor beide teams. Wedstrijd begint om 21:10 uur.