v d Meer d Walcherenstr 3
7131EN
LICHTENVOORDE
tel. 0544-769011

In het verre Lichtenvoorde wist De Kof 1 een verplichte overwinning te boeken op hekkensluiter LZV/Kuypers, wie zich door deze nederlaag niet meer veilig kunnen spelen en zich gaan opmaken voor de nacompetitie. Met nog twee competitiewedstrijden op het programma wil De Kof 1 het seizoen positief proberen af te sluiten in de Eerste Divisie C.

Ruime voorsprong
De eerste helft kende goede en slechte momenten voor de Urkers. Zo begon De Kof 1 voortvarend met een doelpunt na twintig seconden van Riekelt Snoek. Echter stond het een paar minuten later alweer 2-1 voor de thuisclub. Na de gelijkmaker, via een vrije trap van Jelbert Loosman, pakte de selectie van Herman Spel het heft in handen.

Door twee doelpunten van Albert Hendrik Romkes en ook Riekelt Snoek stond het bij rust op een 2-6 voorsprong. In de tweede helft liep het stroef voor de Urkers, ondanks meerdere kansen wist het niet meer te scoren en LZV deed dat wel, waardoor de eindstand op 3-6 kwam.

Eindfase competitie
Bakkerij de Kof 1 speelt deze week de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen de nummer drie PKC’83. Omdat ook De Kof 2 en 3 thuis spelen wordt de wedstrijd afgetrapt om 21:30 uur. Volgende week staat de laatste wedstrijd van dit seizoen op het programma tegen SC Olympic.