ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 neemt punt mee uit Winsum - Welkom bij ZVV Urk

ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 neemt punt mee uit Winsum

ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 neemt punt mee uit Winsum

6 maart 2023 10:00

Hendrik Brands

Afgelopen vrijdag stond er weer een verre uitwedstrijd op het programma voor de Urker zaalvoetballers. Jacob Regnerus en Albert-Hendrik Romkes ontbraken vanwege een trouwerij en Riekelt Snoek was afwezig vanwege wintersportvakantie. Gelukkig werd Jelle Kramer in vroegtijdig stadium bereid gevonden om de ontstane gaten in de selectie enigszins op te vullen.

In evenwicht
Zoals eigenlijk de afgelopen serie wedstrijden waren de mannen van Herman Spel zeer gedisciplineerd in het verdedigen en werd er nauwelijks iets weggegeven. Getuige ook de 0-0 ruststand. In het tweede bedrijf waren begonnen de gastheren iets meer uit hun schulp te kruipen en moet vermeld dat Marinus Bakker met een aantal fraaie reddingen zijn ploeg op de been hield.

Zes minuten voor tijd was het toch raak en kon Winsum via een razendsnelle uitbraak op 1-0 komen. Dat de Urker zaalvoetballers in goede vorm zijn bleek wel, want het had weinig tijd nodig om de rug te rechten en via een flitsende aanval afgerond door Kees de Boer weer op gelijkte hoogte komen: 1-1. In de absolute slotfase hadden de Urkers wellicht nog de volle buit mee kunnen nemen, een tweetal goede mogelijkheden waren echter niet aan Willem Snoek besteed deze avond.

Komende vrijdag weer thuis
Aanstaande vrijdag staat titelkandidaat Heracles Futsal uit Almelo op het programma. In Almelo kregen de Urkers nog een ongenadig pak slaag. Er zal de zaalvoetballers veel aan gelegen zijn om dit voor eigen publiek niet nogmaals te laten gebeuren. Aftrap van de wedstrijd is om 21:10 uur.
Delen

Lees meer over:
DEKOF KNVB

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!