ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 hervat training - Welkom bij ZVV Urk

ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 hervat training

ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 hervat training

16 augustus 2022 20:15

Hendrik Brands

Nadat het eerste trainingsblok enkele weken geleden werd afgesloten, zijn de zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 sinds afgelopen maandag weer volop in voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Oefenzeges
Nadat het eerste deel van de oefencampagne succesvol werd afgesloten met een 2-3 overwinning op Eredivisionist RKAV Volendam, ging de selectie van coaches Herman Spel en Mark Sonneborn met een lekker gevoel op vakantie. Ook de eerste oefenwedstrijd werd immers met 5-6 gewonnen bij Excelsior'31, wat ervoor zorgde dat de voorbereiding tot nu toe qua resultaten voorspoedig verloopt. 

PKC'83
Eindelijk speelt De Kof 1 ook een thuiswedstrijd deze voorbereiding. Komende vrijdag is PKC'83 de volgende oefentegenstander in Sporthal de Schelp. Tijdens het afgelopen seizoen bleken de Groningers een lastige tegenstander. Zowel thuis (1-4), als uit (5-2) werd een nederlaag geleden tegen de selectie wie onder meer Mohamed Faraouni en oud-profvoetballer Anton Jongsma herbergt.

Vrijdag
Ook dit seizoen zit PKC'83 bij ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 in de competitie. Desondanks zijn beide ploegen bereidt tegen elkaar te oefenen in de voorbereiding. De oefenwedstrijden in De Schelp beginnen om 19.45 met ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 tegen PKC'83 en om 21.15 (Kof 2 tegen het tweede van PKC'83). Kom gerust eens een kijkje nemen.
Delen

Lees meer over:
DEKOF KNVB

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!